Hoe werkt dat, een kaart bestellen?

Wij leveren altijd maatwerk en we zijn pas tevreden als u dat ook bent.
Hier onder staat onze werkwijze verder uitgewerkt.

 

  1. Spreekt een kaart u aan? Dan kunt u onder offerte aanvraag aangeven om welke kaart het gaat en uw verder wensen aangeven.
  2. Op basis van de wensen die u in uw offerte aanvraag hebt aangegeven stuur ik u een offerte via de mail. 
  3. Zodra u akkoord gaat met de offerte maak een ontwerp op basis van uw wensen. Dit ontwerp wordt u dan digitaal toegestuurd. U kunt dan aangeven wat u dan nog wilt aangepast zien. Zodra u tevreden bent kan ik een proefdruk bestellen. Ook kan ik dan, indien gewenst, gelijk de enveloppen mee sturen.
  4. Bent u helemaal tevreden over het kaartje, dan kan ik het gewenste aantal kaarten laten drukken bij de drukkerij. Het aantal kaarten is te bestellen per 25 stuks.

Voor vragen kunt u ons altijd mailen!

 

1. Hebt u een eigen idee over hoe het kaartje er uit moet komen te zien? Ook daar help ik u graag bij. Ook voor een kaart op maat kunt u een offerte aanvragen. Op basis van uw wensen maak ik een offerte. 

2. Ik maak een ontwerp op basis van uw wensen. Dit ontwerp wordt u dan digitaal toegestuurd. U kunt dan aangeven wat u dan nog wilt aangepast zien. Zodra u tevreden bent kan ik een proefdruk bestellen. Ook kan ik dan, indien gewenst, gelijk de enveloppen mee sturen.

3. Bent u helemaal tevreden over het kaartje, dan kan ik het gewenste aantal kaarten laten drukken bij de drukkerij. Het aantal kaarten is te bestellen per 25 stuks.

Voor vragen kunt u ons altijd mailen!

Foliedruk

Maak uw kaartje uniek, door goud zilver of koper folie toe te voegen aan uw ontwerp.

Afwerking

Uw kaart kan tot in de puntjes worden afgewerkt. Denk aan bijvoorbeeld afgeronde hoeken.

Welkom

Kom bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken en papiersoorten te bekijken.